Vernisajul expoziţiei "The Atlas of Beauty. Femeile lumii şi poveştile lor", a artistei Mihaela Noroc, va avea loc joi, de la ora 18.00, la Casa Albastră a Muzeului Naţional Brukenthal din Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născută în 1985, Mihaela Noroc este absolventă a Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti. Ca fotograf, Mihaela Noroc lucrează de peste 10 ani la proiectul "Atlasul Frumuseţii".

Până în prezent, artista a fotografiat peste două mii de femei în aproape 100 de ţări.

În toţi aceşti ani, Mihaela Noroc a acumulat peste 1,5 milioane de urmăritori pe reţele sociale unde împărtăşeşte frecvent portretele realizate. 

Proiectul "Atlasul Frumuseţii" s-a concretizat, în 2017, într-un album. Albumul "Atlasul Frumuseţii" a fost publicat până acum pe trei continente în mai multe limbi, cum ar fi: engleză, germană, chineză, japoneză si română. Albumul s-a vândut în peste 150.000 de exemplare până în prezent.

Mihaela Noroc şi-a prezentat proiectul în mai multe expoziţii individuale în mari oraşe ale lumii. La New York, expoziţia a fost găzduită de sediul central al ONU. De asemenea, expoziţiile Mihaelei Novac au fost prezente şi în oraşe precum Berlin, Londra, Paris sau Seul.

Din 2021, Mihaela Noroc locuieşte la Sibiu. Călătoreşte frecvent în diverse colţuri ale lumii, continuând lucrul la proiectul Atlasul Frumuseţii şi pregătindu-se pentru cel de-al doilea album.

În cadrul proiectului expoziţional veţi avea ocazia de a participa la mai multe tururi ghidate în prezenţa autoarei în următoarele zile:
• 10 iunie, ora 11.30, tur ghidat pentru copii
• 17 iunie, ora 16.30. tur ghidat pentru adulţi
• 1 iulie, ora 16.30, întâlnire şi discuţie cu autorul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.