Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunţă prelungirea expoziţiei temporare de fluturi exotici vii până duminică, 24 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vizitatorii vor putea observa procesul ieşirii din pupă, care este, de asemenea, extrem de interesant: într-un interval relativ scurt, de la câteva minute la câteva ore, mica vietate îşi extrage corpul din învelişul protector, îşi întinde antenele, picioruşele şi aripile, le usucă şi le întăreşte. Pupele fluturilor din expoziţie sunt produse în ferme speciale, nefiind colectate din natură. Camera de emergenţă din seră încearcă să imite temperatura şi umiditatea din zonele tropicale în care au crescut omizile din care provin aceste pupe.

Biletul comun de vizitare al expoziţiilor temporare „Expoziţia de fluturi exotici” şi „Creaturi ascunse” costă 25 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii, studenţi şi pensionari.

Copiii cu vârsta mai mică de 3 ani beneficiază de acces gratuit în cele două expoziţii. Biletele pot fi achiziţionate atât de la recepţia muzeului, cât şi online, prin: https://antipa.goticket.ro/.

Expoziţia de fluturi exotici vii poate fi vizitată de marţi până duminică, între orele 10:00 şi 18:00 (ultimul vizitator intră la ora 17:30).


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.