Concursul Naţional pentru selectarea proiectului care va reprezenta România la cea de-a 18-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Arhitectură - La Biennale di Venezia va fi lansat în curând de Ministerul Culturii, Ministerul Afacerilor Externe, Institutul Cultural Român şi Uniunea Arhitectilor din Romania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ediţia din anul 2023, curatoriată de către Lesley Lokko, poartă numele „Laboratorul viitorului/The laboratory of the future”.

Expoziţia se va desfăşura în perioada 20 mai - 26 noiembrie în Giardini della Biennale, Arsenale şi în diferite locaţii din Veneţia.

Ca la fiecare ediţie, România va avea două spaţii de expunere: Pavilionul din Giardini şi Noua Galerie a IRCCU Veneţia. Regulamentul, calendarul şi mai multe informaţii vor sosi în scurt timp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.