"Conversaţii neterminate asupra importanţei absenţei/ Unfinished Conversations on the Weight of Absence" s-a deschis în 9 mai, la Pavilionul României din Giardini della Biennale, în Veneţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Expoziţia curatoriată de Cristian Nae, avându-l comisar pe Attila Kim, prezintă lucrările artiştilor români Belu-Simion Făinaru, Dan Mihălţianu şi Miklós Onucsán, şi va putea fi vizitată până pe 24 noiembrie 2019.

"De mai bine de 100 de ani de participare, România îşi pune în valoare creativitatea şi pasiunea în cadrul Bienalei, întrucât aceasta reprezintă o prioritate în strategia sa de diplomaţie culturală. Acest an nu ar fi putut fi o excepţie", a spus la deschiderea Noii Galerii IRCCUAlexandru Pugna, secretar de stat din cadrul MCIN. 

Participarea României la cea de-a 58-a Expoziţie Internaţională de Artă - La Biennale di Venezia este organizată de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, Ministerul Afacerilor Externe şi Institutul Cultural Român şi se va desfăşura în două spaţii: Pavilionul Naţional şi Noua Galerie a Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, Campo Santa Fosca, Palazzo Correr, Cannaregio 2214.

Deschiderea de la Galeria Nouă a avut loc, vineri, de la ora 18.00. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.