Tururi ghidate dedicate regelui Ferdinand şi reginei Maria şi a modului în care destinul celor doi monarhi se împleteşte cu cel al Palatului Cotroceni vor fi organizate sâmbătă, 26 martie, între orele 9.00 - 17.00, la Muzeul Naţional Cotroceni. Tinerii cu vârsta până în 16 ani beneficiază de acces gratuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe întreg parcursul anului 2022, Muzeul Naţional Cotroceni va desfăşura evenimente destinate marcării a 100 de ani de la Încoronarea de la Alba Iulia. O atenţie specială va fi acordată transmiterii informaţiei istorice copiilor, într-o manieră accesibilă şi atractivă pentru aceştia.

Tururile ghidate cu tematică inspirată de Sărbătoarea Încoronării sunt primele din această serie de manifestări adresate cu precădere publicului tânăr.

În luna aprilie, va fi lansată a nouă ediţie a concursului de arte vizuale „Cotroceni Creativ Junior”, competiţie la care se pot înscrie, anul acesta, tinerii din ciclul gimnazial şi liceal. Totodată, cei mici vor avea ocazia să participe, în lunile iulie - august, la Cotroceni Summer School, un proiect de educaţie non-formală.

Vizitarea se face pe bază de programare, la adresa de e-mail vizitare@muzeulcotroceni.ro sau la numerele 021.317.31.07 / 0725.518.381, cu cel puţin 24 de ore înainte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.