Cele cinci piese compuse pentru cântăreaţa Roxen, desemnată reprezentanta României la Eurovision 2020, vor fi lansate vineri, la ora 20.00, iar pe 1 martie una dintre ele va fi aleasă de public şi de un juriu pentru a fi prezentată pe scena de la Rotterdam.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piesele interpretate de Roxen vor putea fi ascultate pe site-ul eurovision.tvr.ro şi pe canalul de YouTube al cântăreţei.

De la ora 20.00, principalul program de ştiri al TVR 1 va începe cu lansarea publică a celor cinci piese care intră în selecţia naţională Eurovision. 

Aşa cum a fost anunţat, pe 1 martie publicul şi juriul de specialitate vor decide care dintre cele cinci este cea mai bună pentru a reprezenta România la concursul internaţional Eurovision din luna mai.

Finala selecţiei naţionale va avea loc la Buzău, de la ora 21.15 minute, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Potrivit organizatorilor, show-ul va dura aproximativ 3 ore, timp în care Roxen, cântăreaţa în vârstă de 20 de ani din Cluj-Napoca, va prezenta publicului piesele.

Spectacolul va cuprinde şi un recital susţinut de Dora Gaitanovici, finalistă la „Vocea României” şi la selecţia naţională Eurovision 2018.

Eurovision Song Contest 2020 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 12 şi 14 mai şi finala pe 16 mai.

La cea de-a 65-a ediţie a concursului vor participa 41 de ţări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.