„Cărţile de vizită” filmate ale reprezentanţilor la Eurovision vor include în acest an imagini din locuri emblematice din Ucraina. Videoclipurile scurte, care oferă comentatorilor şansa de a evidenţia ţara concurentă şi artistul au fost realizate cu ajutorul unei drone şi a unor camere la 360 de grade, potrivit dpa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiecare dintre ele va prezenta un loc din Ucraina alături de unele din Marea Britanie şi din ţara participantă.

În fiecare carte poştală, cele trei locuri vor fi conectate prin aceeaşi tematică, inclusiv parcuri, castele, artă stradală, porturi, clădiri colorate, plaje, râuri şi lacuri.

Pe cele 37 de cărţi poştale, vor fi prezentate 111 locuri, de la Monumentul Independenţei din Kiev la Angel of the North şi Stonehenge din Marea Britanie.

Fiecare carte poştală va avea un fundal muzical de Dmytro Shurov, un muzician şi compozitor ucrainean cu sediul la Kiev, care a fost jurat pentru emisiunea "The X Factor".

Compania de producţie TV Windfall Films a lucrat în colaborare Compania ucraineană 23/32 Films, care a organizat filmări şi a asigurat permise de filmare aeriană pentru Ucraina.

Rachel Ashdown, comisarul principal al BBC pentru Eurovision, a declarat: "Conceptul creativ pentru cărţi de vizită este aşteptat cu nerăbdare de fani în fiecare an". "Reprezintă modalitatea perfectă de a introduce fiecare act celor 160 de milioane de oameni care se uită de pe tot globul şi abia aştept ca publicul să vadă oferta de anul acesta atunci când vor fi difuzate semifinalele şi marea finală". 

"Aşa cum Marea Britanie, Ucraina şi ţările participante sunt unite prin muzică, telespectatorii vor fi surprinşi să vadă ce altceva ne mai uneşte". 

Sarah Cherniavskyi, producător executiv pentru 23/32 Films, a declarat: "Suntem încântaţi să participăm la acest proiect şi să arătăm că filmarea la orice nivel de dificultate este încă posibilă în Ucraina". "Eurovisionul din acest an, în ciuda faptului că nu are loc în Ucraina din cauza agresiunii ruse va avea în centru ţara noastră", a adăugat ea. 

Toate cele 37 de ţări şi-au ales reprezentanţii, cu Ucraina optând pentru melodia lui Tvorchi "Heart Of Steel" şi Marea Britanie fiind reprezentată de Mae Muller cu "I Wrote A Song".

Eurovision, care va avea loc la M&S Bank Arena Liverpool, a programat semifinalele pe 9 şi 11 mai.

Marea finală este pe 13 mai şi va fi difuzată în direct pe BBC One.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.