Erik Truffaz Quartet concertează, la Teatrul Naţional Bucureşti, pe 16 mai, de la ora 20.00, eveniment care face parte din turneul de promovare a albumului ”Doni Doni”, lansat anul acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trompetistul de jazz Erik Truffaz revine la Bucureşti alături de Benoit Corboz, la clape, Marcello Giuliani, la bas, şi Arthur Hnatek, la tobe, informează organizatorii.

Pentru ”Doni Doni”, muzicianul a colaborat cu două voci multi-premiate - Rokia Traore, cântăreaţă originară din Mali, şi Oxmo Puccino, interpret francez de hip-hop. De asemenea, pe album se regăsesc şi influenţele sud-africane din colaborarea trompetistului cu compania de dans contemporan Vuyani.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi sunt puse în vânzare la trei categorii de preţ: 80, 100 şi 120 de lei.

Acest concert este organizat de asociaţia Jazz.ro, cu sprijinul Ambasadei Elveţiei şi Swiss Fund.

Erik Truffaz este un trompetist de jazz francez, de origine elveţiană, născut pe 3 aprilie 1960, a cărui muzică îmbină influenţe hip-hop, rock şi dance. A debutat, în 1994, cu albumul ”Nina Valéria”, iar până în prezent a semnat muzica altor 19 albume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.