Filmul „Enola Holmes 2”, cu Millie Bobby Brown în rol principal, este regizat de Harry Bradbeer, cu un scenariu de Jack Thorne şi o poveste de Harry Bradbeer & Jack Thorne, va avea premiera la 4 noiembrie, pe Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alături de noi prieteni şi inamici, filmul îi are în distribuţie pe Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster şi Helena Bonham Carter.

Acum detectivă la fel ca celebrul ei frate, Enola Holmes preia primul ei caz oficial. Ea trebuie să găsească o fată dispărută, în timp ce o conspiraţie periculoasă alimentează un mister la a cărui rezolvare e nevoie de ajutorul prietenilor şi de cel al lui Sherlock în persoană.

Imediat după triumful rezolvării primului ei caz, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) calcă pe urmele faimosului ei frate, Sherlock (Henry Cavill), şi îşi deschide propria agenţie - doar pentru a descoperi că viaţa ca femeie detectiv nu este atât de uşoară pe cât pare.

Resemnată în ceea ce priveşte acceptarea realităţilor reci venite odată cu maturitatea, ea este pe cale să închidă afacerea când o fată săracă îi oferă Enolei primul ei caz oficial: să-i găsească sora dispărută.

Dar acest caz se dovedeşte a fi mult mai derutant decât se aştepta, deoarece Enola este aruncată într-o lume nouă şi periculoasă - de la fabricile sinistre şi sălile de muzică pline de culoare ale Londrei, până la cele mai înalte eşaloane ale societăţii şi chiar până pe 221B Baker Street. Pe măsură ce scânteile unei conspiraţii mortale se aprind, Enola trebuie să ceară ajutorul prietenilor - şi al lui Sherlock în persoană - pentru a-şi dezvălui misterul. Jocul, se pare, că se pune din nou pe picioare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.