ENEX, asociaţia care înglobează cele mai mari 75 de canale de televiziune comerciale de pe cinci continente, şi-a exprimat interesul de a transmite în direct evenimentul caritabil „We Are One” pentru propriii parteneri din întreaga lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Armin van Buuren, Tom Odell, Jamala şi peste 35 de artişti români vor urca sâmbătă, pe scena de pe Arena Naţională, pentru a sprijini împreună poporul ucrainean.

Milioane de ucraineni şi-au părăsit casele în încercarea de a scăpa de război, sute de mii dintre ei au ales să se refugieze în România.

Pentru a le putea asigura nevoile de bază - de la adăpost, până la mâncare, haine şi medicamente, Pro TV împreună cu Saga Festival, Kiss FM şi Primăria Municipiului Bucureşti au decis să organizeze cel mai mare concert caritabil din România: „We Are One”.

Biletul de acces al fiecărui spectator înseamnă o donaţie pentru această cauză.

Evenimentul va fi transmis în direct, sâmbătă, de la ora 20.00, pe Pro TV. Toate încasările din publicitate, pe toată durata difuzării concertului, vor fi donate în sprijinul poporului ucrainean şi refugiaţilor din ţara noastră, prin Crucea Roşie Română.

Pro TV a invitat toţi reprezentanţii media să difuzeze împreună concertul de sâmbătă pentru a-i susţine pe cei care au nevoie de sprijin. Prin această acţiune mesajul acesta poate ajunge la cât mai mulţi oameni.

„Cred că solidaritatea nu are legătură cu branduri, logo-uri sau companii. Solidaritatea înseamnă să ajungem la cei care au nevoie, atunci când au cea mai mare nevoie. Iar noi, ca lideri de televiziune în România, avem datoria morală să fim un exemplu şi să creăm platforma prin care oamenii şi companiile să-şi unească forţele. Suntem extrem de bucuroşi să vedem că ENEX ne va duce mesajul mai departe, dincolo de graniţele României. Schimbarea şi sprijinul pot veni de la fiecare dintre noi, dar când suntem împreună, suntem mai puternici. Haideţi să facem diferenţa, să dăm o mână de ajutor poporului ucrainean, care are atât de mare nevoie”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.

„We Are One” este o iniţiativă Saga Festival, PRO TV, Kiss Fm şi Primăria Municipiului Bucureşti. Evenimentul de pe Arena Naţională începe la ora 16.00 şi poate fi văzut în direct, pe PRO TV, de la ora 20:00, unde va fi găzduit de Andreea Esca şi Andi Moisescu.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.