Emily Burghelea, Majda şi Cosmina Păsărin vor prezenta de luni, de la ora 10.30, emisiunea "Vorbeşte Lumea" la Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce Adela Popescu, Bogdan şi Shurubel au intrat în vacanţă, emisiunea "Vorbeşte Lumea" are noi prezentatori. 

"Pentru mine, emisiunea Vorbeşte Lumea înseamnă extrem de mult! Am 23 de ani, sunt la început de drum şi mă bucur că mi s-a dat şansa să fac parte dintr-un proiect atât de frumos! Este un pas uriaş pentru mine, doar ce am terminat facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, doar ce am dat-o pe Amedea, fetiţa mea, la creşă… Toate lucrurile s-au aşezat exact aşa cum trebuie ca să pot face parte din fabuloasa echipă Vorbeşte Lumea! Simt că este mâna lui Dumnezeu, iar pentru asta îi sunt extrem de recunoscătoare! Sunt fericită, entuziasmată, emoţionată şi nerăbdătoare să-mi încep dimineţile în platoul Vorbeşte Lumea! Sper din suflet ca cei de acasă să ne urmărească parcursul într-un număr cât mai mare!", a spus Emily Burghelea. 

Majda revine la Pro TV şi este pregătită să fie alături de telespectatori în emisiunea matinală: "Să fac parte din această echipă frumoasă şi fresh, pentru mine, este o adevărată plăcere. Avem o energie bună şi îmi doresc ca oamenii de acasă să aleagă să-şi bea cafeaua alături de noi în fiecare dimineaţă, să înveţe alături de noi lucruri despre viaţă şi să se bucure la fiecare noutate. Sunt convinsă că totul o să iasă bine pentru că eu, tot timpul, pun multă pasiune şi iubire în tot ce fac".

Cosmina Păsărin, cea care a fost aproape de echipa "Vorbeşte Lumea" şi anul trecut, revine cu mult entuziasm: "Echipa Vorbeşte Lumea este minunată şi sunt recunoscătoare pentru şansa care mi-a fost oferită. Colegele de emisiune sunt fermecătoare, sunt optimiste şi mă bucur că avem ocazia de a petrece dimineţile alături de telespectatorii emisiunii. Veţi întâlni cei mai energici invitaţi, vom dezbate subiecte interesante şi ne vom bucura împreună de vară. Fiţi cu ochii pe noi!". 

De luni până vineri, de la ora 10.30, "Vorbeşte Lumea" se vede la Pro TV şi VOYO. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.