Primul episod din noul sezon al emisiunii ”Visuri la cheie”, difuzată de Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, miercuri seară, cu aproape două milioane de telespectatori înregistraţi la nivel naţional, pe întregul interval de difuzare, între orele 20.30 şi 22.31.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea a înregistrat 13 puncte de rating şi un share record de 34,2% pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5 puncte de rating şi 13,2% share, informează Pro TV.

În minutul de maximă audienţă, de la 22.00, emisiunea ”Visuri la cheie” a înregistrat peste 2,5 milioane de telespectatori.

Pentru primul episod, Dragoş Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Omid Ghannadi şi Dragoş Isăcescu au transformat o casă distrusă într-o locuinţă decentă pentru o familie cu un copil, din Călineşti, judeţul Argeş.

Tatăl copilului a suferit un accident atunci când, lucrând la renovarea casei, a căzut de pe acoperiş şi a rămas imobilizat în scaun cu rotile.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.