Emisiunea „The Talk” ia o scurtă pauză, după ce CBS a anunţat că anchetează ediţia de săptămâna trecută în care Sharon Osbourne i-a luat apărarea lui Piers Morgan care a spus că nu crede afirmaţiile lui Meghan Markle, soţia prinţului Harry.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ediţiile de luni şi marţi ale „The Talk” au fost anulate. CBS a lansat o analiză a episodului în care Osbourne şi co-gazda Sheryl Underwood au avut o dezbatere legat de comentariile lui Morgan despre Markle. Planul este ca miercuri să fie reluate filmările, a spus o sursă pentru Variety.

CBS nu a comentat ulterior declaraţiei de vineri, când anunţa că va fi făcută o analiză internă a ediţiei de miercuri.

Orbourne şi-a exprimat sprijinul faţă de Piers Morgan, care a renunţat, săptămâna trecută, la postul de prezentator al emisiunii „Good Morning Britain”, pentru că, aparent, i-a fost cerut să se scuze pentru afirmaţiile făcute în legătură cu declaraţiile lui Markle din interviul acordat lui Oprah Winfrey şi el a refuzat.

Sheryl Underwood a chestionat-o pe colega sa de platou, care a spus: „Mi-a plăcut tot ce a spus? Sunt de acord cu ce a spus? Nu. Pentru că este părerea lui. Nu este părerea mea... Îl susţin pentru libertatea lui de a se exprima şi el este prietenul meu. Nu sunt rasistă... Nu îmi pasă ce culoare sau ce religie are fiecare. Eşti o persoană bună? Asta judec la tine”.

Underwood a continuat: „Ce le spui oamenilor care pot simţi că, în timp ce eşti alături de prietenul tău, pare că validezi ceva rasist spus de el chiar dacă nu eşti de acord? Spun bine?”.

„Învaţă-mă, spune-mi când l-ai auzit spunând lucruri rasiste?”, a răspuns Osbourne. „Simt că sunt pusă pe scaunul electric pentru că am un prieten despre care mulţi oameni cred că este rasist, aşa că asta mă face rasistă?”.

Sharon Osbourne a publicat ulterior pe Twitter un mesaj în care clarifica cele spuse şi se scuza dacă a fost înţeleasă greşit. Sâmbătă, ea a declarat pentru Variety că s-a simţit „complet luată prin surprindere” de CBS legat de conversaţie.

Interviul acordat de prinţul Harry şi Meghan Markle lui Oprah Winfrey a fost difuzat de CBS pe 7 martie, şi de ITV, în Marea Britanie, pe 8 martie.

Prinţul Harry şi soţia lui au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, despre familia regală şi au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume. Au făcut acuzaţii de rasism, fără a prezenta dovezi, iar ea a spus că a avut gânduri sinucigaşe. Harry a mărturisit că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat, dar că „vindecarea” acesteia reprezintă una dintre priorităţile lui. Cei doi au spus că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă.

La scurt timp, prezentatorul de televiziune Piers Morgan, care a criticat-o de-a lungul timpului pe Markle, a scris pe Twitter că interviul a fost o demonstraţie de actorie. „Este prea târziu pentru nominalizările la Oscar? #meghan Acest interviu este o trădare absolut ruşinoasă faţă de regină şi familia regală”, a spus el, adăugând că discuţia a fost „o absurditate josnică”. 

El şi-a menţinut părerea şi în emisiunea pe care o prezenta la ITV. Ofcom, organismul britanic de reglementare a audiovizualului, a lansat o anchetă asupra „Good Morning Britain", după ce au fost făcute mai mult de 41.000 de plângeri în urma comentariilor lui Morgan despre Meghan Markle.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.