Emisiunea „The Four – Cei 4”, cu artiştii Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo în juriu, va avea premiera pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, urmând să fie difuzată în fiecare sâmbătă, de la aceeaşi oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Juraţii i-au ales deja pe cei care merită să fie „The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediţie aceştia trebuie să lupte pentru a-şi păstra locul, informează Antena 1.

Cei patru juraţi sunt decişi ca până la final să descopere artistul care îşi merită cu adevărat locul în industrie, însă îi avertizează pe cei care vor să devină unul dintre „Cei 4” că acest lucru nu va fi uşor. „Acest format este mai cinic şi mai rece, mai puţin romantic şi absolut neiertător”, a spus Carla’s Dreams.

Macanache, care va prezenta emisiunea, a amintit că în fiecare ediţie lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleşi să îşi păstreze locul deja câştigat şi să devină mai buni de la o săptămână la alta.

Astfel, „Cei 4” vor lupta în fiecare ediţie cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească şansa de a se duela. Fiecare challenger care obţine toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din „Cei 4” să îl provoace la duel. Fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală va decide câştigătorul, votând prin intermediul aplicaţiei „The Four – Cei 4”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.