Cea de-a 12-a gală a show-ului "Te cunosc de undeva!", difuzat de Antena 1, care a ales-o câştigătoare pe Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, cu o excelentă transformare în Rod Stewart, a fost, sâmbătă seara, lider incontestabil de audienţă, pe toate segmentele de public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea prezentată de Alina Puşcaş şi, temporar, de Florin Ristei şi jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan a adunat în faţa micilor ecrane 1.918.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de maximă audienţă, de la ora 20.33.

La nivelul publicului de la oraşe, Antena 1 a ocupat prima poziţie şi a obţinut pe perioada difuzării emisiunii (19.59 - 23.06), o audienţă medie de 7,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16,7%, urmată de Pro TV, cu 5,6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 13,1%, şi Kanal D, cu 5,3 puncte de rating şi 12,3% cota de piaţă.

Clasamentul s-a păstrat şi la nivelul publicului din toată ţara, unde Antena 1 a rămas lider cu o audienţă medie de 7,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 17,1%, urmata de Kanal D, cu 6,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 14,2%, si Pro TV, cu 6,3 puncte de rating şi 13,9% cota de piaţă.

De asemenea, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Antena 1 s-a aflat pe primul loc o audienţă medie de 5,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16,9%, urmată de Pro TV, cu 5,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16,4% şi Kanal D, cu 4,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 11,7%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.