Emisiunea "Supernanny", difuzată sâmbătă de Prima TV, la ora 20.00, va fi dedicată părinţilor care vor să afle cum să abordeze o relaţie între doi fraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Doi părinţi tineri şi dedicaţi, doi copii simpatici şi plini de energie - unul de 5 ani, celălalt de doar 11 luni -, dar şi multe probleme. Aceasta este ipoteza de lucru la ediţia de sâmbătă, 10 aprilie, la Prima TV.

Părinţii Alis şi Florin îi cer ajutorul Uraniei Cremene pentru a găsi drumul corect în relaţia cu Damian - juniorul lor cel mare, un băieţel aflat la vârsta la care vrea să exploreze. Iar explorarea lui înseamnă şi mofturi, şi nevoia de a recăpăta cât mai mult din atenţia părinţilor ocupaţi mai mult cu cel mic, dar şi frăţia cu telefonul mobil şicu dulciurile. "Chiar nu mai ştim ce să facem. Simţim că am pierdut lucrurile de sub control", mărturisesc părinţii lui Damian.

Care sunt soluţiile ce le vor fi predate părinţilor de această dată? Cum va privi Damian noile reguli privind telefonul mobil, dulciurile şi relaţia lui cu frăţiorul mai mic? Unde greşeau Alis şi Florin şi ce le va fi lor cel mai dificil? Vizita Uraniei la această familiei va aduce, în câteva zile, mult dorita schimbare. 

Părinţii care îşi doresc să trăiască experienţa Supernanny şi au nevoie de ajutor, se pot înscrie la casting, la numerele de telefon 0730101024 şi la adresa de e-mailsupernanny@paprikastudios.eu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.