Emisiunea "Starea naţiei", prezentată de Dragoş Pătraru, va fi difuzată de luni până joi, de la ora 22.30, la Prima TV. Producţia va avea un nou segment şi se va încheia la miezul nopţii, anunţă producătorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea va fi prezentată într-un nou platou. Ora de începere a emisiunii "Starea naţiei" se modifică, producţia urmând să revină la ora 22.30. Se schimbă şi durata, producţia urmând să se încheie la miezul nopţii, cu un nou segment, "TÂLCtalk".

Despre toate aceste schimbări, Dragoş Pătraru spune: "A fost un efort extraordinar al tuturor celor implicaţi. Decorul arată chiar mai bine decât mă aşteptam. Sperăm să le putem oferi telespectatorilor Prima TV un produs mai bun, mai dinamic, mai plăcut. Şi pentru că ne tot spun oamenii de atâta timp că se culcă nervoşi, după ce văd emisiunea noastră, am zis să le propunem acest segment, TÂLCtalk, unde vom invita oameni care fac lucruri deosebite, care nu s-au resemnat, care încă mai speră că vom putea avea, aici, o viaţă mai bună. Sunt oameni cu poveşti incredibile, oameni care ne inspiră, oameni care ne motivează, oameni care ne dau încredere că se poate". 

Luni, invitatele lui Dragoş Pătraru sunt Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu de la Asociaţia “Dăruieşte viaţă”.

Marţi, la "TÂLCtalk" vine Mihai Bonoiu, un copil de opt ani şi jumătate care a scris o carte şi care îi îndeamnă pe copii să citească, prin intermediul canalului său de youtube.

Miercuri, invitat este ministrul Sportului, Eduard Novak, iar săptămâna se va încheia cu Doru Puşcaşu şi trupa sa, Om la lună.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa media românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale TV (Prima TV, LOOKSPORT +, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) şi 7 site-uri ( looksport.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro şi servuscluj.ro).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.