Emisiunea "Saturday Night Live" de la NBC a adus un tribut Ucrainei în deschiderea episodului, prin prezentarea unui cor care a cântat imnul ţării invadate, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Episodul 13 din cel de-al 47-lea sezon "SNL" a fost deschis de starurile Kate McKinnon şi Cecily Strong care i-au prezentat pe membrii corului ucrainean Dumka din New York.

 

Un grup de cântăreţi, bărbaţi şi femei, cu costume tradiţionale, a interpretat "Prayer for Ukraine", ce reflectă spiritul rezistent al naţiunii care a fost atacată de Rusia pe mai multe fronturi de la începutul acestei săptămâni.

În decorul sobru de pe scena "SNL", artiştii au fost înconjuraţi de lumânări şi buchete de flori galbene, ce evocă culorile naţionale ale Ucrainei, galben şi albastru.  

După ce cântecul s-a încheiat, McKinnon şi Strong au anunţat "Live from New York, it’s Saturday night", în timp ce o cameră a făcut un prim-plan lumânările aprinse aşezate în forma cuvântului "Kiev", capitala Ucrainei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.