Emisiunea „Românii au talent” a fost urmărită vineri seară la Pro TV de peste 3 milioane de telespectatori, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Românii au talent” a condus detaşat topul audienţelor pe toate segmentele de public.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 16 puncte de rating şi 45,1% share, cifre de patru ori mai mari faţă de televiziunea clasată pe locul secund, care a obţinut 3,7 puncte de rating şi 10,5% share.

Peste 3 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă, de la 22:15, au fost înregistraţi mai mult de 3,9 milioane de telespectatori.

Juraţii Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu au fost impresionaţi vineri seară de numerele de street dance, dans contemporan, iluzionism şi acrobaţii cu cerc prezentate de concurenţi.

Următoarea ediţie a emisiunii va avea loc vineri, de la ora 20:30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.