Emisiunea „Românii au talent” a fost urmărită vineri seară, la Pro TV, de mai mult de 3 milioane de telespectatori, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Românii au talent” a condus detaşat topul audienţelor pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 16,5 puncte de rating şi 45,8% share, cifre de aproximativ patru ori mai mari decât televiziunea clasată pe locul secund, care a obţinut 4,3 puncte de rating şi 12% share.

Peste 3 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă de la 21:22, au fost înregistraţi mai mult de 3,8 milioane.

Vinerea viitoare, de la ora 20:30, sezonul al zecelea „Românii au talent” continuă cu o nouă ediţie din etapa preselecţiilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.