Ediţia de vineri seară a emisiunii-concurs „Românii au talent” de la Pro TV a fost urmărită de aproximativ 3 milioane de telespectatori, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Românii au talent” a condus detaşat topul audienţelor pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat  13,1 puncte de rating şi 40,4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul al doilea a obţinut 5 puncte de rating şi 15,6% share.

Aproximativ 2,9 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă de la 22:23, au fost înregistraţi aproximativ 3,6 milioane de telespectatori.

Radu Palaniţă, un mecanic auto din Bucureşti, a decis să participe la emisiune pentru a avea parte de o a doua şansă, după ce nu a întors niciun scaun la „Vocea României”. El a cântat piesa „I who have nothing”, iar interpretarea lui l-a făcut pe juratul Florin Călinescu să apese, imediat, butonul auriu. Astfel, el merge direct în semifinală.

Concurenţii care au impresionat juriul şi au primit din partea acestora 3 sau 4 „Da” sunt: Adina Văsîi, Face Team, El Rumanol – Maximilian Nica, Valter Oliveira, Cantus Mundi, Anastasia Ciobanu, Simion Ştefan, David Oprea, Veronica Khistova, Natasha Korotkina, Total Dance Show, Igor Krychun şi Tatiana Karmazina, Bianca Purice şi William Close and the Earth Harp Collective.

Emisiunea va reveni cu a patra ediţie a sezonului 10, vineri, de la ora 20.30.

Juriul este format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu, iar Smiley şi Pavel Bartoş sunt moderatorii emisiunii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.