Ediţia de luni seară a emisiunii „Românii au talent” a fost urmărită la Pro TV de mai mult de 2,6 milioane de telespectatori, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a patra ediţie a noului sezon a condus topul audienţelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 13,7 puncte de rating şi 37,6% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul al doilea a obţinut 5 puncte de rating şi 13,6% share.

Peste 2,6 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit emisiunea. În minutul de maximă audienţă, de la 20:56, au fost înregistraţi mai mult de 3,3 milioane de telespectatori.

Concurenţii care au impresionat juraţii şi au primit din partea acestora trei sau patru de „Da” sunt: Sylar, Gabriel Dinu, Gabriel şi Andrei Răduţă, Acro Mystic Duo, Dragoş Pădeanu, Sofia Brok, Iulian Zaharie şi ACS Double D.

Remi Martin, acrobat în vârstă de 35 ani din Berlin, a impresionat publicul şi juriul, astfel că Smiley şi Pavel Bartoş au apăsat butonul auriu şi l-au trimis direct în semifinale.

Următoarea ediţie a emisiunii va fi difuzată vineri, de la ora 20:30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.