Emisiunea „Românii au talent”, difuzată de Pro TV, a fost lider de audienţă vineri seară cu peste 2 milioane de telespectatori, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul a înregistrat 11,6 puncte de rating şi 27,4% cotă de piaţă în rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 9,9 puncte de rating şi 23,3% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 şi 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 - 23:03, Pro TV a condus topul televiziunilor cu 10,9 puncte de audienţă şi 29,2% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea clasată pe locul al doilea a înregistrat 8,9 puncte de rating şi 23,9% share.

Mai mult de 2,1 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:12, aproximativ 2,7 milioane de români.

Famous by D-strict, Georgeta Ionescu, Diana Gîrlea, Alessandro Dănescu, CS Torpi, George Jimblaru, Trupa High Hui, Andreea Boanţă, Sorin Bivolaru, Elena Istrate şi Mauricio Cougat Desole şi Natalia Lopez s-au calificat în următoarea etapă. 

Următoarea ediţie a emisiunii va fi difuzată luni, de la ora 20:30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.