Cea de-a patra semifinală din noul sezon al emisiunii ”Românii au talent”, difuzată vineri seară de Pro TV, a fost lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public şi a fost urmărită la nivel naţional de peste 1,7 milioane de telespectatori, informează postul de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 1,7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul ”Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă de la 22:35, peste 2,3 milioane de români au vizionat acest show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul ”Românii au talent” a înregistrat 9,9 puncte de rating şi 32% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 4,8 puncte de rating şi 15.,6% share.

 

Vineri, telespectatorii au ales următorii doi finalişti ai celui de-al şaptelea sezon al emisiunii ”Românii au talent”.

Astfel, Beniamin Dumbrăvan şi Aeros vor continua lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român, iar cel de-al patrulea candidat la premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, este Aeros, decizia fiind luată de juriul concursului.

Vinerea viitoare, de la 20.30, românii sunt aşteptaţi să-şi susţină eroii, să-şi voteze favoriţii şi să urmărească un spectacol oferit de emisiunea ”Românii au talent”.

Juriul emisiunii este alcătuit din Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu. Show-ul este prezentat de Smiley şi Pavel Bartoş.

În cel de-al şaselea sezon, premiul de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român i-au revenit Laurei Bretan, o soprană în vârstă de 14 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.