Cea de-a opta ediţie a sezonului 8 "Românii au talent" a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, cu 2,3 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.7 puncte de rating şi 32.9% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.5 puncte de rating şi 12.6% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 2,3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă de la 22.18, aproape 3,1 milioane de români au fost în faţa televizoarelor. 

La finalul serii, K-boom, 7 Klase, Corul Parohiei Ireşti, Raoul Şipoş, Tiberiu Popovici, Cristina Ţiprig şi Constantin Tcaci, Kinetics, Corul Seniorii Omeniei, Cristian Roman, Nicolai Curnic şi Sonia Orta Rosa, Victor Miron, Marco Rahme, B.E.A.R, Alexandru Covaci, La Vogue, Ciprian Costin, George Pintilii şi Lăcrămioara Buscă au primit din partea juriului 3 sau 4 DA şi merg mai departe în competiţie. 

Show-ul de divertisment va continuă vinerea viitoare, de la ora 20.30. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.