Show-ul "Românii au talent", difuzat vineri seară de Pro TV, a fost lider de audienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea a înregistrat 8,5 puncte de rating şi 24,7% cotă de piaţă în rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 7,8 puncte de rating şi 22,9% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 şi 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20.27 - 23.28, Pro TV a condus topul televiziunilor cu 6,6 puncte de audienţă şi 23,1% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 6,1 puncte de rating şi 21,5% share.

S-au calificat în următoarea etapă: Trupa Queens, Formaţia Jocul, Mădălina Jucan, Ghiţă Sarai, Emma Khochaba, Syncro, Denisa Lepădatu, Andreea Metehău, Marius Merdicos, Gabriela Dincă şi Andrei Trandafir.

Luni seara, în cea de-a doua zi a sărbătorii de Paşte, o concurentă va urca pe scenă şi îi va impresiona pe juraţi cu vocea ei specială. "Ai un farmec aparte. O voce deosebită", îi va spune Smiley. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.