A doua ediţie "Românii au talent" din sezonul nouă, difuzat de Pro TV, a fost, vineri seară, lider de audienţă pe toate segmentele de public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 19.4 puncte de rating şi 47.4% share, de aproape şase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.4 puncte de rating şi 8.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 3,7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă de la 22.13, peste 4,6 milioane de români au vizionat show-ul de divertisment.

Momente de canto, dresură cu oi şi câini, breakdance, escapologie, teatru de umbre, hair hanging, contorsionism, dans şi canto sub apă au fost prezentate, vineri, de concurenţi care au uimit publicul. 

Sebastian Petraşcu
Sebastian Petraşcu

Lady V, Sebastian Petraşcu, Ioana Chirilă, Lazăr Iordache, Teatrul de umbre "Teulis", Silviu Melu, Isabela Stănescu, Tina Mamonova, Alexia Dănăcică, Denisa Despa şi Andreea Tucaliuc au încântat juriul cu prestaţiile lor şi au primit aseară 3 sau 4 DA.

Sezonul #9suprem continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediţie plină de momente unice!
Ediţia Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.