Cea de-a şasea ediţie a emisiunii de divertisment „Românii au talent”, difuzată de televiziunea Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, vineri seară, în intervalul 20.32 – 23.36, când a fost urmărită de 3.162.000 de telespectatori la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul a înregistrat 17,7 puncte de rating şi 38,5% cotă de piaţă la nivel naţional. Pe cel de-al doilea loc în top s-a situat Kanal D, cu 5,4 puncte de rating şi 11,7% cotă de piaţă, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România, informează Pro TV.

Pe segmentul publicului comercial, format din telespectatori din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 19,3 puncte de rating şi 47,6% cotă de piaţă. Pe cel de-al doilea loc în top s-a situat Kanal D, cu 3,9 puncte de rating şi 9,5% cotă de piaţă.

La nivel urban, emisiunea „Românii au talent” a înregistrat 17,9 puncte de rating şi 38,3% cotă de piaţă, spre deosebire de Kanal D, care a obţinut 5,3 puncte de rating şi 11,3% cotă de piaţă.

În minutul de maximă audienţă, 21.17, emisiunea „Românii au talent” era urmărită de 4.170.000 de telespectatori la nivel naţional.

Concurenţii care au primit 3 sau 4 de DA din partea juriului şi merg mai departe în competiţie sunt: Muzica Militară de Forţelor Navale, ConNicole Studio, Garry şi Cristina Cozma, Gras, Eugen Cebotari, Mihaela Popica, Arpeggio & Roua, Tatiana Rudcovscaia, Claudiu Mitea, Andrei Florea, Salsa Encanto, Duo Badea, Rapp’Aga, Ada Totolan, Gabriela Băncilă, Robert Stan, Irena Boclincă, Cadmiel Botac şi Ştefan Glăvănescu.

Următoarea ediţie a emisiunii „Românii au talent” va fi difuzată vineri, de la ora 20.30, de Pro TV. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.