Emisiunea "Românii au talent", difuzată vineri seara de Pro TV, a condus în topul audienţelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 20.28 - 23.11, fiind urmărită de peste 2,3 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 11,2 puncte de rating şi 30,2% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 8,8 puncte de rating şi 23,6% share.

În minutul de maximă audienţă, de la pra 21.03, peste 2,8 milioane de români urmăreau Pro TV.

Andi Moisescu a apăsat butonul auriu pentru o interpretare la harpă.

"Nu ştiu dacă a fost real sau am visat. Mereu mi-am dorit să ajung pe o scenă mare”, a spus Daria după ce a reuşit să obţină golden buzz-ul care o trimis-o direct în semifinale. Interpretarea ei la harpă l-a făcut pe Andi Moisescu să spună că a fost ”o îmbinare de rafinament, sensibilitate” şi pe Andra să admită că ceea ce a ascultat i-a ”schimbat percepţia asupra acestui instrument”.

Seara a fost completată şi de alte momente: David Micu a oferit un moment care l-a făcut pe Smiley să exclame că ”a fost un dans perfect”, iar Muy Moi Show i-a intrigat pe juraţi cu mixul de contorsionism şi foc, Alexandra Dinu recunoscând că i-a ”îngheţat sângele în vene”.

Trei sau patru de DA şi calificarea în următoarea etapă au fost obţinute de: Alexandra Balla şi Denisa Pavel, Christoph Baier, Laura Melu, Priscilla Oghenovo, Akara Dianne, Daria Pândici, David Micu, Duo Turkeev, Liliya Turkeieva şi Muy Moi Show.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.