Cea de-a treia ediţie a sezonului opt al emisiunii „Românii au talent”, difuzate de televiziunea Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, vineri seară, în intervalul orar 20.28 – 23.36, în care a fost urmărită de peste 3,5 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea a fost lider de audienţă la nivel naţional cu 19,6 puncte de rating şi 40,8% cotă de piaţă, după ce a fost urmărită de 3.507.000 de telespectatori. Pe cel de-al doilea loc în top s-a situat Kanal D, care a obţinut, în acelaşi interval orar, 6 puncte de rating şi 12,4% cotă de piaţă.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 19,6 puncte de rating şi 49,7% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea clasată pe locul al doilea, Kanal D, a obţinut 3,8 puncte de rating şi 9,6% cotă de piaţă, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România, informează Pro TV.

La nivel urban, „Românii au talent” a înregistrat 18,4 puncte de rating şi 39,6% cotă de piaţă, spre deosebire de Kanal D, care a ocupat cel de-al doilea loc în clasament, cu 5,3 puncte de rating şi 11,3% cotă de piaţă.

În minutul de maximă audienţă de la 21.17, 4.487.000 de telespectatori au urmărit emisiunea de divertisment la nivel naţional.

În această ediţie, Andi Moisescu a apăsat cel de-al doilea buton auriu al sezonului pentru cei trei băieţi care formează Ripperz Crew. Juratul a fost impresionat de numărul complex de breakdance prezentat de concurenţi şi a decis să îi trimită direct în semifinale.

La finalul serii, Brigada 30 Gardă Mihai Viteazul, Andrei Andronachi, ADNeu, Anastasia şi Sergey, Emil Rengle, Vocea Tăcerii, Rareş Florescu, Dudu Isabel, Elina Şavga, Gabi Cernat, Amelia Uzun şi Ana Cernicova, Gabriel Sasu, trupa Idiot, Valentin Vasopol, Ţanu, Natalia Duminică şi Dan Venin au primit 3 sau 4 „DA” din partea juraţilor şi merg în etapa umătoare a competiţiei.

Următoarea ediţie a emisiunii „Românii au talent” va fi difuzată vineri, de la ora 20.30, de Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.