Emisiunea „Poezie şi delicateţuri” a lui Mircea Dinescu revine la Prima TV, pe 12 septembrie, cu un nou sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul invitat din noul sezon este cântăreţul Florin Chilian.

„Poezie şi delicateţuri” va fi difuzată în fiecare duminică, de la ora 14:00.

Discuţiile cu diverşi invitaţi, confesiunile lor şi preparatele culinare vor fi acompaniate în continuare de muzică lăutărească.

Din această toamnă, Mircea Dinescu va merge prin târgurile locale şi va prezenta ce va achiziţiona pentru masa pe care o pregăteşte invitatului din emisiune.

Ca noutate, emisiunea va include şi un concurs de lăutari. În fiecare ediţie, pe lângă tarafele autentice invitate în mod obişnuit în emisiune, Dinescu va aduce în faţa telespectatorilor tineri ce vor să urmeze drumul cântecului lăutăresc.

Prima TV face parte din grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, cu un portofoliu care cuprinde 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT NEWS, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST), 6 site-uri (looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro şi servuscluj.ro) şi platforma online PrimaPlay.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.