Cea de-a doua ediţie a noului sezon “Next Star”, difuzată joi seară de Antena 1, a fost lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara, după ce show-ul prezentat de Dan Negru a adunat în faţa micilor ecrane 1.894.000 de telespectatori, în minutul de maximă audienţă, de la 21.46.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul urban şi a obţinut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 - 23.31) o audienţă medie de 6,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 15,3%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 6,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 13,9%, transmite postul de televiziune.

Postul Antena 1 a fost lider de audienţă la nivelul publicului din toată ţara, cu o audienţă medie de 6,9 puncte de rating şi 16,1% cotă de piaţă, urmată de Pro TV, cu 6,4 puncte de rating şi 15 cota de piaţă.

Membrii juriului emisiunii sunt Pepe, CRBL, Alina Eremia şi Dorian Popa. CRBL a acordat primul trofeu Golden Star al sezonului Yasminei Butilă, în vârstă de 10 ani, din Bistriţa, după o demonstraţie de acro dance, concurenta ajungând direct în finală. 

În acest sezon, fiecare jurat are dreptul să trimită direct în finală câte un concurent.

Câştigătorul ediţiei, Eduard Ungureanu, a interpretat hit-ul ”Mamma Knows Best” al lui Jessie J. Momentul său a fost apreciat deopotrivă de cei patru juraţi, care l-au trimis astfel în marea finală a celui de-al şaptelea sezon.

Următoarea ediţie a show-ului ”Next Star” va avea loc pe 29 septembrie, de la ora 20.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.