Emisiunea ”Jocuri de celebritate”, difuzată de Pro TV, a fost lider de audienţă, miercuri, pe toate segmentele de public, fiind urmărită de aproximativ 900.000 de telespectatori pe întreg intervalul de difuzare, între 22.30 - 23.35, la nivel naţional, iar minutul de maximă audienţă, de la 22.44, a adus peste 1.1 milioane de telespectatori în faţa televizoarelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, emisiunea a obţinut 7.4 puncte de rating şi 24.3% share, în timp ce televiziunea de pe locul doi a obţinut 4.2 puncte de rating şi 13.6% share, transmite Pro TV.
Antonia, Connect-R şi Pino, prietenul lui Connect-R, au fost conduşi de carismaticul Paul Ipate în bătălia distracţiei împotriva lui Octavian Strunilă, care a condus echipa formată din Alex Velea, Alexandra Stan şi Lino, prietenul lui Alex.
Dacă după primele patru probe echipa Ipate era pe primul loc, în cea de-a cincea probă, Te-ai prins?, echipa Strunilă a reuşit să răstoarne clasamentul. Lino a mers în proba finală, Nume şi prenume, ajutat de Alex Velea, unde a câştigat 2.000 de lei.
Săptămâna viitoare, miercuri, de la 22.30, Sorana Darclee, Vasile Calofir, Cristina Cioran şi Cătălin Moroşanu, împreună cu invitaţii lor, vor participa la o nouă ediţie a emisiunii ”Jocuri de celebritate”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.