Emisiunea „Ferma vedetelor”, difuzată de televiziunea Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, miercuri seară, în intervalul orar 20.30 – 22.29, în care a fost urmărită de 1.698.000 de telespectatori la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ferma vedetelor” a condus totul audienţelor la nivel naţional cu 9,5 puncte de rating şi 18% cotă de piaţă. Pe cel de-al doilea loc în clasament s-a situat Kanal D, cu 7,6 puncte de rating şi 14,3% cotă de piaţă, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România, informează Pro TV.

Pe segmentul publicului comercial din mediul urban, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, emisiunea a înregistrat 8,9 puncte de rating şi 20,5% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea care a ocupat cel de-al doilea loc în top, Antena 1, a obţinut 6,4 puncte de rating şi 14,7% cotă de piaţă.

La nivel urban, „Ferma vedetelor” a înregistrat 8 puncte de rating şi 15,4% cotă de piaţă, spre deosebire de Kanal D, care a ocupat cel de-al doilea loc în clasament, cu 6,9 puncte de rating şi 13,3% cotă de piaţă.

În minutul de aur, de la 20.49, emisiunea era urmărită de 2.217.000 de telespectatori la nivel naţional.

Următoarea ediţie a emisiunii va fi difuzată joi, de la ora 20.00, la Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.