Prima TV reia din 19 aprilie emisiunea "Darul cărţii", un demers media pentru toţi iubitorii de carte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Darul cărţii" invită telespectatorii să descopere titluri vechi sau noi, experienţe pe care cititorii de carte sunt invitaţi să le trăiască la Prima TV din 19 aprilie, în fiecare zi. 

Între 19 aprilie şi 2 mai, "Darul cărţii" invită telespectatorii să călătorească fără restricţii în lumi imaginare, să descopere noi experienţe alături de diferite personalităţi care vor recomanda în fiecare zi o carte.

Poetul Mircea Dinescu, criticul literar Tania Radu, scriitorul Bogdan Alexandru Stănescu, bloggerul Iasmina Coman, Mihaela Bilic, Giulia Anghelescu sunt doar câteva nume care recomandă nu numai cărţi ci şi cunoaşterea, evadarea, regăsirea pe care fiecare poveste o poate aduce telespectatorilor.

"Darul cărţii" este o pastilă tv, difuzată zilnic timp de câteva minute, care va încânta telespectatorii cu universuri în miniatură în care invitaţii vor răsfoi cărţi într-o atmosferă de sărbătoare a lecturii. De luni până joi de la 14.55; 19:25; 00:00, vineri de la 14:55; 19:25; 00:55, sâmbătă de la orele 10.55; 19:25; 23:55  şi duminică de la 10:55; 19:25, ziua va fi îmbogăţită cu "Darul cărţii".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.