Sezonul al treilea al emisiunii "Chefi la cuţite" începe luni, la Antena 1, de la ora 20.30, cu chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chefii vor fi nevoiţi în etapa degustării să guste din preparate care mai de care mai ciudate, de la insecte, larve sau gândaci, la carne de cangur, crocodil sau chiar scorpion. 

Prima ediţie "Chefi la cuţite” aduce în bucătăria show-ului concurenţi pasionaţi, cu poveşti interesante şi preparate pe măsură. Sezonul acesta juraţii au avut parte şi de surprize în farfurie, ei primind la degustare o farfurie cu scorpioni. 

Noul sezon ”Chefi la cuţite” va fi prezentat de Gina Pistol şi difuzat în fiecare luni şi marţi. 

"Chefi la cuţite” a strâns la preselecţii mai mulţi concurenţi, în special bucătari, mulţi sosiţi de peste hotare. 

"Partea inedită este că preselecţiile s-au lungit sezonul acesta, în sensul că am avut mai multe zile de filmare, pentru că au venit foarte mulţi concurenţi. Cei mai mulţi dintre ei au fost bucătari profesionşti, ceea ce e un semn bun, zic eu. Aşadar, implicit am avut de jurizat mai multe farfurii, n-a fost zi să nu mâncăm din cel puţin 22 de farfurii. Uneori a fost plăcut, alteori incredibil, de foarte puţine ori rău, alteori surprinzător sau chiar fabulos. Asta înseamnă că publicul ne urmăreşte cu atenţie şi întelege ce vrem de la concurenţi”, a mărturisit chef Scărlătescu.    

Primele două sezoane au fost câştigate de concurenţi din echipele lui chef Bontea, respectiv de chef Dumitrescu.

Cristian Voicu, din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu, a fost câştigătorul sezonului al doilea al emisiunii ”Chefi la cuţite”, încheiat în noiembrie 2016, şi a primit un premiu în valoare de 30.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.