Una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Apropo TV", revine duminică la Pro TV, de la ora 13.15, cu sezonul al 27-lea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea prezentată de Andi Moisescu se va concentra, şi în acest sezon, pe trei segmente deja consacrate: România care este - cronica săptămânală a absurdului românesc, care în prima ediţie analizează câteva paradoxuri cu bigudiu ale egalităţii de şanse; Pubfather -  un dialog mereu relaxat despre creativitate, advertising şi umor (in)voluntar, care în prima emisiune detaliază cum se fabrică job-urile în România; şi Bucătarium - o platformă de cultură gastronomică & dichis culinar, care va începe prin a demonta câteva mituri nefericite despre carnea de porc.

Prima ediţie din acest sezon va fi cea cu numărul 409. Programul va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 13.15, sau în reluare după miezul nopţii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.