Realizatoarea de televiziune şi actriţa Ellen DGeneres a declarat că instinctele, şi nu controversa din jurul emisiunii sale, au făcut-o să renunţe la show după 19 ani, potrivit nbcnews.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea consideră că stabilirea unei date de final pentru programul TV difuzat de NBC este cel mai bun lucru pe care l-a făcut. 

Prima dată când a luat în calcul renunţarea la emisiune a fost după sezonul al 16-lea, care a început în 2018. „Era un alt preşedinte, erau alte vremuri şi erau multe lucruri, ură şi furie, iar eu mi-am zis «Asta este»”, a spus DeGeneres într-un interviu acordat emisiunii „Today”, difuzată joi de NBC.

S-a mai gândit o dată să renunţe după informaţiile apărute vara trecută legat de mediul toxic de lucru din echipa show-ului, lucruri despre care ea a spus că nu avea cunoştinţă. „Chiar m-am gândit atunci să nu revin”.

După apariţia acestor acuzaţii, WarnerMedia - compania mamă a Warner Bros. Television, care co-produce şi distribuie show-ul - a deschis o anchetă. DeGeneres a prezentat scuze echipei şi trei producători au părăsit programul.

În 2022, când se va încheia al 19-lea sezon al „The Ellen DeGeneres Show”, va fi şi finalul producţiei lansate în 2003, când actriţa, care tocmai îşi recunoscuse public, în sitcom-ul „Ellen”, orientarea sexuală, întâmpina dificultăţi în a găsi de lucru.

Realizatoarea a susţinut că scandalul iscat pe tema condiţiilor de lucru nu a fost cel care a determinat-o să ia această decizie. În plus, ea a sugerat că acesta ar fi fost orchestrat. „Dacă era motivul, nu aş fi revenit anul acesta”.

Show-ul are 225 de angajaţi şi, a mai spus ea, ar fi vrut să cunoască problemele înainte ca ele să apară în presă.

Într-un monolog ce va fi difuzat joi, în care ea vorbeşte depre finalul show-ului, DeGeneres spune: „Adevărul este că mereu mi-am ascultat instinctele. Iar instinctele mi-au spus că este momentul”.

Ea a mărturisit că emisiunea a fost cea mai minunată experienţă a vieţii ei şi că i-a fost greu să se hotărască asupra modului în care îşi va anunţa angajaţii. „Nu am dormit”, a declarat ea pentru „Today”. „Am încercat să anticipez cum să le spun şi să sper că toată lumea va primi vestea OK”.

Ellen DeGeneres a mai afirmat că nu intenţionează să se retragă, dar şi că show-ul a transformat-o. „Dacă nu voi mai face nimic în viaţă, acesta a fost lucrul de care sunt cea mai mândră - să faci ceva 19 ani, mai ales ceva la care nu se aştepta nimeni să se întâmple”, a conchis ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.