Edward Norton, care îl interpretează pe suspectul Miles Bron în filmul „Glass Onion: A Knives Out Mystery” ce va avea premiera internaţională la 23 decembrie, pe Netflix, vorbeşte într-un interviu, publicat în exclusivitate de News.ro, despre cum au decurs filmările sub îndrumarea regizorului Rian Johnson şi cum a lucrat cu restul colegilor de platou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miles Bron este miliardar, antreprenor, filantrop, perturbator de serviciu şi cofondator al mai multor companii sub sigla Alpha, de la companii media online la firme de retail şi de producţie. Arogant şi plin de încredere în sine, este generos cu prietenii săi de-o viaţă, pe care îi ajută să-şi folosească potenţialul în diverse domenii. În schimb, se aşteaptă ca aceştia să-i fie loiali. Adunarea lor anuală este întotdeauna organizată, găzduită şi finanţată de Miles, iar anul acesta evenimentul are loc la vila sa uriaşă, aflată pe propria lui insulă privată din Grecia.

Despre personajul copleşitor pe care îl întruchipează

„Oamenii tind să se ia foarte în serios, chiar şi atunci când au de-a face cu ceva stupid. Dar Rian este atât de inteligent şi scrie în aşa fel încât, atunci când eşti gata să te complaci şi să foloseşti o abordare simplistă în privinţa personajului tău, el îţi mai deschide o uşă şi îţi arată încă o părticică pentru a-ţi lărgi perspectiva. Da, Miles este un om al exceselor şi spune diverse lucruri absurde. Este oarecum de înţeles de ce toată lumea ar avea motive să-şi dorească să-l vadă mort (râde). Dar, apoi, tocmai când aproape că nu mai înţelegi ce legătură există între aceşti oameni, Rian te poartă în trecut şi îţi arată care sunt originile relaţiilor dintre ei şi, pur şi simplu, creează momente în care nu te mai poţi îndoi de motivele pentru care cei din grup îl iubesc pe Miles. Şi înţelegi că, de fapt, el a fost cel care i-a adus iniţial laolaltă. În trecut, s-au sprijinit şi au ţinut mult unii la alţii. Dezvăluindu-ţi un pic din toate acestea, Rian ridică miza exact atât cât trebuie în ceea ce este, fără îndoială, o comedie care ajunge să aibă un spectru hilar de larg”. 



Cât de amuzant a fost să împartă platoul şi scenariul cu restul actorilor din distribuţie

„Am fost cu adevărat ca un fel de trupă de dans. Intram cu toţii în ritm, aproape ca o orchestră care a repetat aceeaşi partitură de mii şi mii de ori. Ştiam foarte bine că vom interpreta piesa respectivă de foarte multe ori şi ştiam că toţi ne vom aştepta rândul pentru acele mici momente pe care Rian trebuia să le obţină de la fiecare. Întotdeauna toate aceste lucruri sunt ca un fel de test care arată cât de unit a devenit grupul, pentru că eu cred că, atunci când toţi sunt amuzaţi şi încântaţi de ceea ce fac ceilalţi, acest lucru creează rezistenţa şi energia necesară pentru un asemenea film. Şi ştiu că poate sună absurd să amintesc de rezistenţă atunci când este vorba despre un film, dar, în asemenea cazuri, totul este un puzzle care se întinde pe o perioadă foarte lungă de timp. Iar provocarea este să-ţi păstrezi energia şi să fii alert chiar şi după foarte, foarte multe duble. Ne-am distrat grozav. A existat o atmosferă extraordinară pe platou”. 

Dave Bautista adaugă: „Dacă îl urmăreşti pe Edward în timp ce lucrează, observi că are o anume intensitate. Este unul dintre actorii cu cea mai mare intensitate pe care i-am văzut vreodată. În plus, este mereu pe fază şi foarte concentrat. Fiecare cuvânt care-i iese din gura este rostit cu sens şi cu intenţie. Am sentimentul că ar trebui să beau 50 de căni de cafea ca să am aceeaşi intensitate şi concentrare, dar pentru el totul este absolut natural”. 

În continuarea filmului „La cuţite” semnat de Rian Johnson, detectivul Benoit Blanc pleacă în Grecia pentru a dezlega un mister care implică o nouă serie de suspecţi plini de culoare.

Benoit Blanc revine pentru a dezlega misterul unei noi poveşti poliţiste semnate de Rian Johnson. În această nouă aventură, îndrăzneţul detectiv apare în mijlocul unei luxoase proprietăţi private aflate pe o insulă din Grecia, însă nu se ştie cum şi de ce a ajuns acolo, acesta fiind doar primul dintre nenumăratele puzzle-uri care aşteaptă să fie rezolvate. Blanc face curând cunoştinţă cu un grup pestriţ de prieteni care s-au adunat la întâlnirea lor anuală, la invitaţia miliardarului Miles Bron. Printre cei aflaţi pe lista oaspeţilor se numără Andi Brand, fosta parteneră de afaceri a lui Miles, Claire Debella, actuala guvernatoare a statului Connecticut, omul de ştiinţă avangardist Lionel Toussaint, creatoarea de modă Birdie Jay, fost model, şi conştiincioasa ei asistentă pe nume Peg, precum şi influencerul Duke Cody, însoţit de Whiskey, iubita lui. Aşa cum se întâmplă în cele mai reuşite poveşti poliţiste, fiecare personaj ascunde propriile secrete, minciuni şi motivaţii. Atunci când unul dintre membrii grupului este ucis, toţi ceilalţi devin suspecţi.

Întorcându-se la franciza pe care a iniţiat-o, cineastul nominalizat la Oscar Rian Johnson semnează scenariul şi regia filmului „La cuţite: Misterul din Grecia” şi adună în jurul său o nouă distribuţie plină de vedete, din care fac parte Daniel Craig, din nou în rolul lui Blanc, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick şi Madelyn Cline, alături de Kate Hudson şi Dave Bautista.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.