Edmond Niculuşcă, preşedinte al Asociaţiei Române pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate (ARCEN), a anunţat că a fost numit consilier personal al primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, pe probleme legate de consolidări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ultimii 12 ani i-am dedicat exclusiv luptei pentru patrimoniul Bucureştiului alături de o echipă extraordinară coagulată în jurul ARCEN şi a zeci de colaboratori, experţi şi profesionişti. Am hotărât să nu mai lupt de pe margine. În această dimineaţă, primarul general al Capitalei Nicuşor Dan m-a numit consilier personal pe probleme legate de consolidări, reducerea vulnerabilităţii seismice şi, implicit, pe probleme de patrimoniu. E nevoie de noi, de munca şi de soluţiile noastre pentru acest oraş. Mă voi dedica Bucureştiului pe care îl iubesc, cu toată priceperea şi responsabilitatea", a scris Niculuşcă, pe Facebook.

Edmond Niculuşcă coordonează proiectul "Antiseismic District", primul din România care pregăteşte pentru cutremur comunitatea unui întreg cartier vulnerabil în cazul unui seism major. Demarat de ARCEN (Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate) în urmă cu un an, proiectul a ajuns deja la 6.000 de locuitori ai cartierului District 40. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.