Ediţia „România, te iubesc!” despre poluarea apei potabile a fost lider de audienţă, duminică seară, cu mai mult de 1,4 milioane de telespectatori la nivel naţional, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ancheta „Apa trece, mizeria rămâne” a lui Rareş Năstase a dezvăluit realitatea pe care trebuie să o înfrunte oamenii din mai multe zone din ţară.

Duminică seară, emisiunea „România, te iubesc!” a condus topul audienţelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 18:00 – 18:58.

Pe segmentul comercial naţional, Pro TV a înregistrat 8,2 puncte de rating şi 23,6% share pe segmentul de public 21-54 naţional, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziţia a doua a înregistrat 3,9 puncte de rating şi 11,2% share.

În acelaşi timp, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, a înregistrat 5,4 puncte de rating şi 19,2% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 3,3 puncte de rating şi 11,7% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 1,4 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea. 

Duminica viitoare, de la ora 18:00, la „România, te iubesc!” vor fi prezentate două anchete - una, semnată de Rareş Năstase, despre apele acide de mină, iar cealaltă, a lui Cosmin Savu, despre cartierul Henri Coandă din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.