Ediţia de duminică a emisiunii "Schimb de mame" de la Prima TV, unul dintre cele mai de succes reality-show-uri din România, pune faţă în faţă, de la ora 20.00, două familii din Nemţ şi Maramureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Familia Azamfirei din Borleşti, judeţul Neamţ, face schimb de mame cu familia Dan din Şomcuta Mare, judeţul Maramureş.

Din Şomcuta Mare, Claudia şi băiatul ei, Denis, au mai participat la "Schimb de mame". Denis are examenul de Bacalaureat anul acesta, ceea ce înseamnă că este destul de mare să se descurce singur. Aşa că, atunci când Nina, din Neamţ, ajunge la el acasă, ei devin imediat prieteni, muncesc împreună, se distrează împreună, dansează împreună şi se fotografiază împreună.

Însă la Borleşti, Claudia găseşte doi băieţi, Dumi şi Cosmin, de 9, respectiv 6 ani. Cei doi refuză pur şi simplu să mănânce altceva decât cartofi şi paste, dar asta nu ar fi nimic dacă ei nu ar fi extraordinar de simpatici declarând război mamei de schimb. Au mereu răspuns la orice spune mama de schimb şi reuşesc, într-o săptămână, să îi scoată păr alb acesteia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.