Cea de-a patra ediţie a festivalului Canneseries, dedicat producţiilor de televiziune, va avea loc în format hibrid, în luna aprilie a anului viitor, au anunţat organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Canneseries 2021 va avea loc între 9 şi 14 aprilie.

Cea de-a treia ediţie a fost amânată şi a avut loc în luna octombrie a acestui an, beneficiind de prezenţa a numeroşi profesionişti din industria franceză.

Au avut loc proiecţii în săli, dar proiectele au fost disponibile şi online, pentru profesionişti care nu au putut participa în persoană la eveniment şi pentru cel mult 2.000 de spectatori.

Pentru 2021, Canneseries pregăteşte pentru selecţia oficială proiecţii on-site la Palais des Festivals din Cannes, dar şi întâlniri cu public pe Croazetă. Va fi menţinută partea online în acelaşi format ca anul acesta. În funcţie de producţiile difuzate, 2.000 de membri ai publicului general vor putea să le urmărească în Franţa sau în ţară şi alte teritorii.

În plus, va fi menţinut Writers’ Club, inaugurat anul acesta, când 40 de scenarişti, majoritatea din Franţa, s-au întâlnit la Cannes, unde au discutat despre cele mai bune practici şi au schimbat impresii.

„Red Light”, cu Halina Reijn şi Carice van Houten, a fost premiat la ediţia de anul acesta pentru cea mai bună distribuţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.