„Duşmănie v.2.0”, unul dintre cele mai apreciate spectacole Teatrelli, este selectat în cadrul prestigiosului Festival Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), unde va fi prezentat pe 28 iunie, de la ora 19.00, la Teatrul GONG - Sala etaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte de plecarea la Sibiu, spectacolul se va juca la Teatrelli, în 26 iunie, de la ora 19:00. Ultimele bilete se pot achiziţiona de pe platforma Eventbook.

„Duşmănie v.2.0" este un spectacol interdisciplinar, cu o puternică componentă video, care chestionează cât este adevăr şi cât este ficţiune în genul de film documentar şi explorează ce se întâmplă la nivel individual atunci când poveştile complicate sunt prezentate public într-o manieră simplificată sau chiar manipulatoare.

Spectacolul aduce în prim plan trei personaje contradictorii, legate între ele de un trecut traumatic: Ioana, membră a fostei securităţi, logopedul lui Nicolae Ceauşescu şi omul din spatele rostirii discursurilor dictatorului, care ajunge să devină personaj principal al unui film documentar semnat de Alina. Între cele două se află Andrei, nepotul Ioanei, un tânăr plin de talent artistic, însă marcat de un parcurs anti-social şi de singurătate, fiind crescut exclusiv de către bunica sa. Totul ia o turnură neaşteptată când filmul documentar realizat de Alina câştigă un premiu important. În urma vizibilităţii şi atenţiei pe care evenimentul o generează, viaţa celor trei personaje se schimbă definitiv, iar publicului i se dezvăluie trecutul traumatic care le leagă.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.