Poliţia germană a făcut apel la cetăţeni să ofere informaţii după ce două tablouri de secol 17 au fost descoperite într-un container la un popas de pe o autostradă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a anunţat că un bărbat în vârstă de 64 de ani a descoperit, luna trecută, picturile în ulei la un popas din apropiere de Ohrenbach. El le-a predat apoi autorităţilor din Koln, informează The Guardian. 

Evaluarea iniţială făcută de un expert a concluzionat că cele două tablouri înrămate sunt originale.

Unul este un autoportret al lui Pietro Bellotti (1625 - 1700), ce datează din 1665, iar celălalt este un portret al unui băiat realizat de artistul olandez Samuel van Hoogstraten (1627-1678), cu dată necunoscută.

Hoogstraten a fost elev al lui Rembrandt în Amsterdam şi este cunoscut pentru experimentele cu prisme, potrivit National Gallery din Londra. S-a născut în Dordrecht şi a lucrat şi în Haga, Viena, Roma şi Londra. 

Despre Bellotti se cunosc mai puţine, dar, potrivit galeriei elveţiene Canesso, acesta a lucrat pentru familii importante din Veneţia şi Milano.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.