Spectacolul "Străini în noapte", găzduit de Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" Bucureşti, luni, la Sala Mare, şi "Secretul fericirii", de la Sala Studio, au fost amânate, anunţă instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Întrucât până la ora 18.15 DSP nu a transmis TNB niciun răspuns cu privire la desfăşurarea spectacolelor programate pentru această seară (9 martie 2020), conducerea TNB decide suspendarea şi amânarea pentru date ulterioare a acestora, ţinând cont de contextul epidemiologic actual şi în acord cu măsurile deja luate de autorităţi pentru evitarea răspândirii virusului", se arată în comunicatul Teatrului Naţional.

În acest context, TNB anunţă spectatorii că pot păstra biletele pentru data reprogramării iar cei care doresc restituirea contravalorii biletelor cumpărate (fie de la casa de bilete, fie online) se pot adresa direct impresarilor, pentru a li se comunica modalitatea concretă de restituire a banilor, la următoarele adrese de mail: vlad.gheorghe53@yahoo.com - pentru spectacolul "Străini în noapte" şi office@startickets.ro - pentru spectacolul "Secretul fericirii". 

"Străini în noapte" va fi reprogramat pe 22 iunie, iar "Secretul fericirii" pe 20 aprilie. 

"În legătură cu spectacolele TNB programate marţi şi în zilele care urmează, nu avem, deocamdată, informaţii clare. Aşteptăm deciziile luate în şedinţa DSP. Vom reveni cu ştiri şi comunicate în cursul zilei de marţi", a precizat instituţia. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.