Planurile de producţie a două seriale de televiziune despre punerea sub acuzare, în 1998, a fostului preşedinte american Bill Clinton, după aventura lui cu Monica Lewinsky, au fost anulate. Show-urile urmau să fie lansate de televiziunile History şi FX, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

History Channel a transmis, miercuri, că a decis să renunţe la serialul cu şase episoade pe care l-a anunţat în septembrie. Show-ul „The Breach: Inside the Impeachment of Bill Clinton” a fost anunţat atunci drept „o prezentare intimă şi captivantă a modului în care s-a desfăşurat unul dintre cele mai mare scandaluri politice ale ţării”.

„A fost luată o decizie, în urmă cu câteva luni, de a nu continua cu acest serial, din motive de creaţie. Producţia acestuia nu a început”, a transmis History Channel, fără să ofere alte detalii. 

De asemenea, producătorul Ryan Murphy a declarat, pentru The Hollywood Reporter (THR), că nu va mai adapta bestsellerul „A Vast Conspiracy: The Real Sex Scandal that Nearly Brought Down a President” pentru televiziunea FX, aşa cum intenţiona. 

Murphy, producător al serialului FX „American Crime”, care a dramatizat recent procesul de dublu asasinat al lui O.J. Simpson, dar şi asasinarea desginerului Gianni Versace, şi-a anunţat în urmă cu peste un an intenţia de a adapta cartea despre Clinton, publicată în 2000.

Ryan Murphy a spus, în cadrul unui interviu acordat pentru ediţia din 4 aprilie a revistei THR, că are dubii în privinţa realizării acestui serial şi că a informat-o pe Lewinsky.

„I-am spus că această poveste ar trebui să fie spusă de ea şi că mi-ar plăcea ca ea să producă serialul alături de mine”, a spus Ryan Murphy.

Clinton a fost pus sub acuzare pentru sperjur şi obstrucţionarea justiţiei, în timpul celui de-al doilea mandat al său, dar a fost achitat de Senat.

Lewinsky, care a avut o relaţie amoroasă cu Bil Clinton pe vremea când ea era intern la Casa Albă, a făcut subiectul mai multor cărţi. Recent, ea a militat împotriva hărţuirii.

Totuşi, televiziunea Showtime va adapta romanul de debut al lui Clinton într-un serial. Scris de fostul preşedinte american alături de scriitorul de thriller James Paterson, romanul „The President is Missing” va fi publicat în iunie.

Showtime nu a oferit detalii despre data la care va avea premiera acest serial sau despre distribuţia show-ului.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.