Serialul documentar „Dosarele OZN desecretizate”, care dezvăluie poveştile unor controversate fenomene cu obiecte zburătoare neidentificate şi prezintă rapoarte guvernamentale recent desecretizate care le susţin existenţa, va fi difuzat, începând cu 11 noiembrie, de postul History.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe parcursul celor şase episoade, publicul va avea acces în culisele unor cazuri care vor fi analizate de specialişti în domeniu, prin intermediul actorului Brad Carter, naratorul seriei.

Astfel, echipa de experţi investighează de ce fenomenele care implică obiecte zburătoare extraterestre au loc cu precădere în zonele din jurul instalaţiilor nucleare, care sunt diferenţele dintre formele OZN-urilor întâlnite până în prezent, dar şi mărturii despre un misterios raid aerian în Los Angeles.

„Dosarele OZN desecretizate” explorează noi piste în cazul incidentului Roswell, când un obiect zburător neidentificat s-a prăbuşit, în noaptea dintre 2 şi 3 iulie 1947, în apropierea localităţii cu acelaşi nume din New Mexico (SUA). Despre acest eveniment teoriile conspiraţioniste susţin că a fost muşamalizat de organizaţiile guvernamentale americane care ar fi ascuns toate dovezile.

Totodată, serialul documentar tratează şi o serie de întrebări despre cum OZN-urile ar putea reprezenta o ameninţare pentru aviaţia civilă şi cum reacţionează piloţii atunci când văd astfel de obiecte în aer.

Câte unul dintre cele şase episoade va fi difuzat miercurea, de la ora 21:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.