Documentarul de investigaţie „Operaţiuni clandestine”, care va prezenta cercetările realizate de fostul agent CIA Barry Eisler, jurnalistul premiat Steve Volk şi cineastul Chris Garetano în legătură cu miturile, conspiraţiile şi acuzaţiile referitoare la o bază militară abandonată, cunoscută cu numele Camp Hero din Montauk, Long Island, va fi difuzat în premieră, pe 2 februarie, de la ora 22.00, de televiziunea History.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guvernul american susţine că în acel loc a funcţionat o bază militară care a contribuit la apărarea cetăţenilor, însă de mai multe decenii circulă numeroase zvonuri potrivit cărora între zidurile sale ar fi ascunse urmele unei conspiraţii guvernamentale de amploare. Totodată, este cunoscut faptul că după cel de-Al Doilea Război Mondial, autorităţile din SUA au făcut experimente pe proprii cetăţeni, în cadrul unor programe precum “Experimentele Tuskegee” sau “MK Ultra”, informează History.

Documentarul va încerca să le ofere un răspuns celor care cred că în baza militară Camp Hero au avut loc experimente pentru controlul minţii, teste cu acid, răpiri de copii sau călătorii în timp, acesta putând să fie un alt exemplu de proiect top secret al americanilor.

History, principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK, a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom şi UPC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.