"Johnny contra Amber: Procesul din SUA", în premieră la TLC, prezintă povestea din culisele procesului care a fost urmărit de milioane de oameni pe reţelele sociale. Cu acces exclusiv la avocaţii lui Johnny Depp, la experţi juridici şi jurnalişti, emisiunea oferă o relatare criminalistică a dovezilor cheie ale cazului din perspectivele ambelor tabere, permiţându-le spectatorilor să decidă pe cine aleg să creadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul episod al serialului-documentar investighează tabăra lui Depp, echipa sa dezvăluind detaliile copilăriei sale pline de abuzuri şi ale dependenţei de droguri în faţa întregii lumi. Avocaţii actorului sunt urmăriţi în timp ce se pregătesc să o interogheze pe Amber Heard, prezentând o versiune alternativă a desfăşurării evenimentelor, care îl indică pe clientul lor ca fiind chiar el victimă a violenţei domestice.

Depp este una dintre cele mai mari celebrităţi ale generaţiei sale, însă reputaţia sa este pătată după ce a pierdut un proces de defăimare în Londra, judecătorul decizând că jurnaliştii îl pot denumi în mod justificat „bătăuş de soţii”. Johnny pune totul în joc atunci când se o înfruntă pe fosta sa soţie, Amber Heard, în instanţele din SUA, acest efort având scopul de a-i spăla imaginea. Cu acces exclusiv la echipa sa juridică, emisiunea include filmări din culise şi relatări de primă mână în legătură cu desfăşurarea acestui proces juridic înverşunat. Astfel, sunt dezvăluite detalii edificatoare ale luptei resimţite în această căsnicie disfuncţională şi turbulentă dintre cele două vedete.

Cel de-al doilea episod urmăreşte perspectiva lui Heard, incluzând pentru prima dată în faţa camerelor şi descrierea detaliată a unei presupuse agresiuni sexuale, dar şi felul în care susţinătorii lui Depp au atacat-o fără milă pe reţelele sociale. Heard a fost forţată să se prezinte în instanţă de către fostul său soţ, un simbol al Hollywood-ului. Documentarul analizează relatarea lui Heard în legătură cu turbulenta lor căsnicie, ea încercând să dovedească faptul că unul dintre cei mai iubiţi actori din lume a fost un soţ violent şi abuziv.

Fiind urmărită de publicul din întreaga lume, Heard s-a prezentat în sala de judecată şi a descris pentru prima dată acuzaţiile grave de agresiune sexuală într-un mod extrem de descriptiv, fapt care a dus la denigrarea sa pe reţelele sociale. Acest episod urmăreşte povestea din spatele meme-urilor virale, dar şi a femeii pe care oamenii au ales să o urască, dar care a decis să continue să lupte.

Program TLC, duminică:
22:00 - Johnny contra Amber: Procesul din SUA: Povestea lui Johnny
23:00 - Johnny contra Amber: Procesul din SUA: Povestea lui Amber

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.